Η Εταιρεία

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ | ΑΤΛΑΝΤΑ ΑΕ

Η ΑΤΛΑΝΤΑ ΑΕ αντιπροσωπεύει και διανέμει εκλεκτά προϊόντα κορυφαίων εγχώριων και διεθνών εταιρειών στην ελληνική αγορά, από το 1965.
Πάγια φιλοσοφία της εταιρείας αποτελεί η ποιοτική επιλογή προϊόντων, η μέγιστη εξυπηρέτηση των πελατών και οι σχέσεις εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες.

Το εξειδικευμένο προσωπικό, το άρτια οργανωμένο δίκτυο διανομής καθώς και οι σύγχρονες εγκαταστάσεις συντελούν καθοριστικά στην επιτυχημένη και μακροχρόνια παρουσία της εταιρίας στην αγορά.

Αξίες

Η πορεία της ΑΤΛΑΝΤΑ στηρίζεται στο σεβασμό και την υπευθυνότητα απέναντι στον άνθρωπο, το περιβάλλον και την κοινωνία. Φροντίζει τους εργαζόμενούς της, εξασφαλίζοντας ένα υγιές, ασφαλές και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον. Σέβεται τους συνεργάτες και τους καταναλωτές, χτίζοντας σχέσεις εμπιστοσύνης.

Η επιτυχία της  οφείλεται στην αξιοπιστία, τόσο των σχέσεων που αναπτύσσει, όσο και των προϊόντων που διανέμει. Η συνέπεια και η ακεραιότητα διακρίνονται σε όλες τις δραστηριότητες της, ενώ κύριο μέλημα αποτελεί η ικανοποίηση των πελατών και η διατήρηση της εμπιστοσύνης τους.

Με στόχο το όνομα και τα προϊόντα της να αποτελούν εγγύηση στην αγορά, η ποιότητα αποτελεί προτεραιότητα στην επιλογή των προϊόντων. Ανταποκρίνεται στις εξελίξεις του σύγχρονου επιχειρηματικού περιβάλλοντος προσαρμόζοντας την στρατηγική της, ενώ παράλληλα επενδύει στην διαρκή επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού, εναρμονίζεται με σύγχρονες τεχνολογίες και εξασφαλίζει αναγνωρισμένες πιστοποιήσεις, που εγγυώνται τα αυστηρά πρότυπα που πληροί.

πατήστε enter για να αναζητήσετε