Νέα

Ατλάντα A.E.: Ανέλαβε την αντιπροσώπευση και διανομή των προϊόντων καφέ της εταιρίας «Tchibo» στην ελληνική αγορά.

19 Ιανουαρίου 2022

Στο ευρύ χαρτοφυλάκιο της Ατλάντα Α.Ε. με προϊόντα υψηλής ποιότητας, τα οποία καλύπτουν εδώ και χρόνια τις αυξανόμενες απαιτήσεις και προσδοκίες των καταναλωτών, έρχονται να προστεθούν τα εξαιρετικά προϊόντα καφέ της εταιρίας «Tchibo».

Η «Tchibo», μια εταιρία με διεθνή παρουσία, κατέχει ηγετική θέση στην αγορά του καφέ σε Γερμανία, Αυστρία, Τσεχία και Ουγγαρία. Τα προϊόντα της διακρίνονται τόσο για την ποιότητα και τη μοναδική γεύση, όσο και για την ποικιλία τους. Στην ελληνική αγορά κυκλοφορεί η σειρά Tchibo Exclusive, που παρασκευάζεται με επιλεγμένους κόκκους καφέ, από τις καλύτερες φυτείες της Νοτίου Αμερικής, η σειρά Tchibo Privat, με χαρμάνια επιλεγμένης προέλευσης από τη Γουατεμάλα, τη Βραζιλία και περιοχές της Ανατολικής Αφρικής, καθώς και τα προϊόντα της σειράς Tchibo Espresso, όπως ο 100% Arabica καφές Tchibo Espresso Milano Style. Φυσικά, από την πλούσια γκάμα της, ξεχωρίζει η σειρά των super premium προϊόντων καφέ Davidoff, που φημίζονται για την ανώτερη ποιότητα και μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές γευστικές προσδοκίες.

Για περισσότερα από 70 χρόνια, η «Tchibo» παράγει φρέσκους, αρωματικούς καφέδες, με πάθος. Κάθε στάδιο της διαδικασίας παραγωγής, από την καλλιέργεια και τη συγκομιδή, μέχρι το καβούρδισμα και την ανάμιξη, έχει σχεδιαστεί ειδικά για να δημιουργήσει μοναδικά, εξαιρετικής ποιότητας χαρμάνια. Η αειφορία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής της εταιρίας και με τη μετάβαση στη βιώσιμη καλλιέργεια δεσμεύεται να προστατεύει το περιβάλλον και να βελτιώνει τις συνθήκες διαβίωσης των αγροτών και των οικογενειών τους στις χώρες προέλευσης του καφέ.

Η Ατλάντα A.E., διαθέτοντας πολυετή εμπειρία και ένα μεγάλο δίκτυο διανομής επώνυμων προϊόντων, έχει επεκτείνει δυναμικά τις δραστηριότητες της σε όλα τα κανάλια της ελληνικής αγοράς, όπως αλυσίδες σούπερ μάρκετ, μικρά σημεία πώλησης, τοπικές, παραδοσιακές αγορές και cash & carry, πετυχαίνοντας έτσι το στόχο της, να φέρνει κοντά σε κάθε νοικοκυριό τα εξαιρετικά προϊόντα που αντιπροσωπεύει.

πατήστε enter για να αναζητήσετε